dijous, 16 d’abril del 2020

DIJOUS MÚSICA I CASTELLÀ

BON DIA NOIS I NOIES,

Avui la proposta de tasques és de castellà.En primer lloc avisar-vos que ja teniu l'apartat de CASTELLANO al blog,podeu entrar i fer un cop d'ull.Anirem posant activitats i webs noves!

Us volem informar que de totes les tasques que posem al llarg de la setmana,només demanarem el retorn de dues.Posarem al costat de la tasca cal retornar.Es poden retornar el dia que vulgueu,via email,enviant una foto de l'activitat feta o el document.
Per fer les activitats podeu:
- imprimir-les.
- copiar en un full.
- en el cas,que sigui un document Google,si el voleu fer directament a l'ordinador caldrà que l'OBRIU;aneu a FITXER i cliqueu l'opció FES CÒPIA;així us quedarà a l'ordinador i la podreu omplir directament. En el cas que sigui una feina a retornar,per enviar-la haureu de compartir-la amb l'adreça de la classe i posar l'enllaç al mail.Caldrà que us ajudin els pares! 



PROPOSTA DE TASQUES -Música-
  • Entreu a l'apartat de música
PROPOSTA DE TASQUES -Castellano-
  • Ficha de comprensión lectora
  • Completar la ficha de registro de lecturas.Escoged una lectura de las que habéis leído estos días en casa libremente.A partir de hoy siempre que acabéis una lectura en castellano, debéis completar esta ficha.Recordad que se puede imprimir o copiar en un folio.
  • Entrar a curiosear el apartado de CASTELLANO