dimarts, 21 d’abril del 2020

DIMARTS 21 D'ABRIL

Bon dia!

Avui teniu noves propostes d'EDUCACIÓ FÍSICA.
Un cop feu l'activitat us animo a que em feu el retorn al correu electrònic d'Educació Física              educaciofisica@escolamarenostrum.com  
Recordeu!  pot ser una fotografia, una gravació...


Hello!
Ja hi ha les propostes d'anglès per aquests dies a l'English Corner. Aquestes no cal que les retorneu, però si voleu, us recordo el meu mail: helena.english@escolamarenostrum.com.

En primer lloc, teniu el cut-out del tema 5. És un domino, es poden tallar i pintar les peces, i enganxar en un cartró per fer-les més consistents. Podeu jugar amb el dòmino, posant al costat de les parts del cos els dibuixos dels animals que s'hi adiguin.

En segon lloc, hi ha uns cromos d'animals que es poden imprimir, també els podeu retallar i fins i tot folrar amb plàstic adhesiu per poder-hi jugar força. 
Es pot fer un memory, es poden classificar (verinosos, aquàtics, africans, mamífers...com volgueu!), es pot jugar a fer preguntes i endevinar quin animal és...

A més, hi ha les activitats. En cas que en volguéssiu fer alguna. 



Recordeu Pares i Mares! Aquesta setmana no hi ha retorn de les tasques obligatori! Pero ja sabeu que em podeu fer arribar les tasques igualment si voleu, tant fotos, com còpies dels documents amb el nom dels nens i nenes.

Bona setmana i Bon Sant Jordi!!